torek, 26. maj 2015

Praznovali smo

V petek, 8.5. smo praznovali Lanov 7. rojstni dan. Leta hitro tečejo in otroci rastejo kot gobice. Še vedno se spominjm vseh podrobnosti, ki so se zgodile tisti dan. Zdi se, kot da bi bilo včeraj.

Lansko leto žal zabave nismo mogli prirediti, zato so nama vabila ostala. Zamenjala sem samo številko v balončku in besedilo v notranjosti. Za motiv si je izbral sovico, ki pa je letos tudi njihova maskota v šoli.



Za praznovanje v šoli sva pripravila torto iz papirja. Osnova je bel karton, ki sem mu ob strani dodala travo, vrh tortice pa krasijo pikapolonice. Notri sva spravila 4 bonbončke za otroke, učiteljice pa so se posladkale z Raffaello kroglicami.

Torto prijavljam v galerijo meseca maja.


Lep pozdrav, 
Tina 

ponedeljek, 25. maj 2015

Prvo sveto obhajilo

Pozdravljene,

tudi jaz pridno izpolnjujem naročila in eno od teh je bila ta voščilnica- knjiga za prvo obhajilo.

Pri izdelavi sem imela proste roke in knjigico odela v belino. Osnova in oval s čipko je iz akvarelnega papirja, ki je malce temnejše barve oz. umazano bel, da so prehodi med barvami lepši in pride motiv bolj do izraza.

Knjigico prijavljam na 134. izziv CRAFT-alnice- SVETI ZAKRAMENT.




Lep pozdrav,
Tina

sobota, 16. maj 2015

Ko me inspirira #36

Pozdravljene,

po dolgem času se ponovno javljam. Predstavljam vam dve voščilnici, ki vsebujeta nekaj zlatega, zato ju prijavljam k Tini in Vladki na izziv Ko me inspirira #36.
Sem v stiski s časom, zato naj namesto besed govorijo slike... :)

Lep večer,
Tina