torek, 31. marec 2015

Velikonočne voščilnice

Pozdravljeni,

danes vam predstavljam prvo serijo velikonočnih voščilnic. Uporabila sem novo šablono Marianne Design COL1354. Ta simpatičen zajček nam letos krasi hišo v vseh kotičkih, uporabila sem ga tudi pri velikonočni dekoraciji.

Prvo voščilnico prijavljam na izziv CRAFT-alnice: Krila, ker so na njej metuljčki.





Lahko noč,
Tina

sreda, 25. marec 2015

Za MAMO ❤️

Danes praznujejo prav poseben dan naše mame. Ob tej priložnosti sem ji izdelala voščilnico in vanjo zapisala lepo misel.

Za glavni motiv sem uporabila cvetove orhidej in jih pobarvala s perlastimi vodenkami, ki dajo čudovit svetleč videz. Ozadje sem naredila s "špricanjem", ki nam ga je v soboto na srečanju demonstrirala Sonja. Sonja, hvala ti. Zelo mi je všeč ta tehnika in zagotovo se je bom še večkrat lotila.

Voščilnico prijavljam v galerijo meseca marca.




Lep dan vam želim,
Tina

sreda, 11. marec 2015

Šopek ljubezni

Prav en lep pozdrav.

Kar nekaj časa je že minilo od moje zadnje objave, izdelki pa kar čakajo v albumih. Dnevi so vse daljši in lepši, zato sem si počasi že pričela urejati vrt in okolico.
Danes imam za vas voščilnico- škatlico, ki sem jo izdelala po naročilu. Vrtnice sem izdelala s pomočjo šablone Marianne Design- LR0162. Verz je natisnjen, zato knjigico prijavljam na izziv CRAFT-alnice- Povej z verzom in pa v galerijo meseca marca.




Lep preostanek dneva vam želim,
Tina