četrtek, 28. avgust 2014

Kot razglednica

Že dolgo nisem naredila voščilnice za svojo dušo; nekaj, kar bi ustvarila po navdihu. Danes je nastala ta voščilnica. Prvič sem uporabila šablono od Marianne Design- COL1359- Smartphone. Prav simpatično se mi je zdelo, da postavim barko v objektiv telefona, ki sem jo pobarvala z Distress inki.
Kdo bi se branil takšne razglednice? :)

Prijavljam jo na izzive:

- CRAFT-alnica: Slovo poletju
- Hanna and Friends: Special card

Lep večer in lahko noč,
Tina

Zloženke

Danes vam predstavljam že dooolgo nazaj narejene zloženke. Naročnica je želela nekaj v naravnih tonih, zato sem za osnovo uporabila eko karton.


V notranjosti je prostor za slike (10x15), na desni pa žepek za še kakšno.



Želim vam lep sončen dan :)
Tina

sreda, 20. avgust 2014

Čebelice

Živjo,

danes imam za vas enostavno voščilnico z ljubkimi čebelicami.
Osnova voščilnice je sestavljena iz dveh delov in sicer papir, ki je spodaj, sem pobarvala z rumeno Distress blazinico- Mustard seed, pri zgornjem sem izrezala satje in ju zlepila skupaj. Nekaj šestkotnikov sem prilepila nazaj in s tem zapolnila praznino. Panj sem natisnila in ga pobarvala z rjavo Distress blazinico- Walnut stain. Še napis in voščilnica je končana.
Vam je všeč? :)


Prijavljam jo na izziv meseca avgusta k Ustvarjalnemu dotiku. Iz njihove trgovine sem uporabila Distress blazinico, šablono čebelic in štampiljko z napisom.

Lep dan vam želim,
Tina

sreda, 6. avgust 2014

Mavelu.com- izziv meseca avgusta

Pozdravljeni,

pred nami je nov izziv. Tema tega meseca je OKROGLO. Naj bo okroglo kot obletnica, ali pa uporabite kaj okroglega.

Jaz sem v paketku, ki mi ga je poslala Marina med drugim dobila juto, prilepljeno na papir in okrasni prtiček. Kar nekaj dni sem razmišljala kako naj to uporabim. Še dobro, da sem med pospravljanjem svoje ustvarjalne sobe našla odlitek tega kalupa. Prelepila sem ga z juto in ustvarila pravo morsko idilo. Uporabila sem tudi okrasni prtiček; ga najdeš?


Napis "za srečo" sem odtisnila s štampiljko "En gumbek za srečo". Zgornji del sem markirala, da sem dobila željeni odtis. V spletni trgovini Mavelu, kjer sem štampiljko kupila, je žal ni več na zalogi.


Upam, da vam je moja obešanka všeč, meni je zelo :). Trenutno mi krasi steno v dnevni sobi in me spominja na morje.

Pridružite se nam, saj spletna trgovina Mavelu.com podari naključni izžrebanki darilni bon.



Lep dan,
Tina





sobota, 2. avgust 2014

Za diplomo

Po naročilu sem izdelala voščilnico v vintage stilu. Pri izdelavi sem imela proste roke, le motiv kolesa je bilo potrebno dodati. 
Voščilnica je namenjena fantu od prijateljice, ki je diplomiral. Nejc, čestitke!



Prijavljam jo na izziv CRAFT-alnice.

Lep pozdrav,
Tina

petek, 1. avgust 2014

Zahvalna voščilnica

Pozdravljeni,

danes imam za vas objavo, ki sem jo pripravila za Mavelu.com blog. Izdelala sem CAS voščilnico v vijolično- rumeni kombinaciji.


Distress blazinici sem podrsala po mizi in vse skupaj pošpricala z vodo, da so se naredile kapljice. Nato sem rožico pomočila v barvo tako, da se je lepo prijela belega papirja. Če se prvič na nekaterih mestih barva ne odtisne dobro, jo pomočimo še enkrat.
Da nisem čakala dolgega sušenja, sem rožico posušila kar z grelno pištolo.



Na bel papir sem odtisnila štampiljko, odrezala motiv in robove postrgala s Paper distresserjem, ter jih osenčila z vijolično Distress blazinico Dusty concord..
To sem naredila zato, da je rob voščilnice malce višji od osnove in s tem tudi bolj poudarjen.
 

Za konec sem voščilnici dodala še napis, ki sem ga odtisnila na izrezan oval in ga na voščilnico pritrdila s 3D penicami.


Lep dan,
Tina