petek, 22. marec 2013

"Vintage"

Včeraj sem med brskanjem po škatlah našla ta prav poseben servetek. Všeč mi je njegov motiv. Eno luknjico sem ponovno zalila z mavcem, da pride "hišica" bolj do izraza.
Ta svečnik bo za mojo dušo krasil delovno mizo.


Ker je "Vintage" stil, ga prijavljam na CRAFT-alnico.

sreda, 20. marec 2013

torek, 19. marec 2013

Ovitek za CD

Ideja oz. izdelava za izvedbo ovitka je bila prepuščena meni. Odločila sem se za motiv sladke Elin. Vse skupaj sem še malo zdekorirala. Seveda brez rožic in metuljčkov ne gre :).
Pobarvala sem jo z Distress inki. Ker ne barvam prav pogosto sem kar zadovoljna kako je vse skupaj izpadlo. Sem pa uporabila meni zelo ljubo, novo blazinico Picked Raspberry. Ampak Vintage Photo še vedno zmaga :).




Krst

In spet smo pri voščilnicah za krst. Tokrat za malo deklico. Motiv je štampiljka Viva decor, okrasila sem ga z rožicami in metuljčki. Temnejša barva rožic povdari celotno voščilnico.


sobota, 16. marec 2013

četrtek, 14. marec 2013

Na zdravje

Nov izziv CRAFT-alnice se glasi... "Na zdravje".

Tokratna tema mi je povzročala precej težav. Bila sem čisto brez idej. Vse misli so me vlekle samo na določeno stran, vendar nikakor nisem uspela vsega skupaj spraviti iz sebe.
Včeraj pa.... na mizi je ležala škatla z robčki, ki je pristala na moji 3- shutter voščilnici. Ideja je padla čisto po naključju.



 Četudi gre za kavo, cappucinno, mleko ali čaj..... ni pomembno kaj se pije, važno je, s kom se pije.

Prijavljam jo na tokratno Craftalnico.
In ker je tudi pikasta se postavim v vrsto na izzivu "Tackasto" .



Pa "Na zdravje"!

Krstni voščilnici

Moja naloga je bila izdelati dve voščilnici za krst in sicer za fantka. Prva je spet preprosta bela, pri drugi sem pa želela malo poudariti barvo in sem ozadje naredila v modri barvi. Uporabila sem embosirno mapo- vinska trta.



torek, 12. marec 2013

Čokolada

Tudi meni je bila Janjina čokoladna objava slastna. Nisem se ji mogla upreti :)
Tole je res taprava voščilnica za vse ljubitelje čokolade.

                                                                ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ NJAM- NJAM ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨


Birma- komplet

Kompletek voščilnice in voščilnice knjige. Tale knjiga mi je povzročala kar nekaj težav pri izdelavi. Spet sem se odločila za preprostost. V knjigico bo prišlo manjše darilo. Obe sem naredila v istem stilu, da bo komplet popolen.


ponedeljek, 11. marec 2013

Marjetice

Spet je tu nov svečnik s prekrasnimi roza okrasnimi marjeticami. Dve luknjici sem zapolnila, da pridejo cvetovi bolj do izraza.
Svečnik je namenjen za materinski dan.


Janjin bonbonček

Najlepša hvala  Janji za izbor najbolj všečne voščilnice in ustvarjalni bonbonček. Se ga že veselim.


Voščilnico sem naredila v malce drugačni obliki z veliko dodatki. Nanjo sem napisala lepe misli in voščilo. Se je pa na voščilnico pritihotapil škrat :).
Ga najdeš?




Groza!!!!! :)
Še enkrat se iskreno opravičujem.

četrtek, 7. marec 2013

Pomlad- Spring

Topli sončni dnevi že kar kličejo po pomladi. Včeraj je v mojem ustvarjalnem kotičku nastal pomladni svečnik. Igrala sem se s pikapolonicami in marjeticami.
Naj polepša prostor, mizo ali kotiček, kjer bo postavljen.


Prijavljam ga na izziv: Izazovi i slatkiši

LIEBSTER AWARD

Wiiii kakšno presenečenje. Hvala Janji in Martini za nagrado.


This award was designed to be a blog award in the "pay it forward" fashion. Once you've been nominated, you award it to five blogs that you like that have fewer than 200 followers, to encourage new visitors to visit these blogs.


The rules for accepting this award are:

You need to thank the person who gave you the award and link back to their blog. Post the award onto your blog. Give the award to five bloggers who you appreciate that have fewer than 200 followers. Leave a comment on their blog letting them know that you have given them this awesome award!

Next you need to PAY IT FORWARD!


Ker pa je moja naloga, da morem izbrati 5 spremljevalk mojega bloga, ki mi s svojimi komentarji vedno polepšajo dan, sem izbrala naslednje:
  1. Helena- helenitinedrobnarije 
  2. Sonja- Na obisku pri Oldpunci
  3. Urška- Ustvarjalni oblački
  4. Danica- Moje drobtinice23
  5. Sonja- Stvarimale 
Vsi vaši izdelki so čudoviti! Drage blogerke, hvala še enkrat.

Lep sončen dan,
Tina

ponedeljek, 4. marec 2013

Velikonočne voščilnice 2013

To leto sem se lotila bolj enostavne izdelave velikonočnih voščilnic. Spet sem se igrala z Distress blazinicami in štampiljkami Viva Decor.


















sobota, 2. marec 2013

Black & white

Tako, nastal je še en svečnik. Tokrat v črno-belo kombinaciji. Rdeče svečke popestrijo to monotonost bele in črne barve.
Na koncu seveda ne sme manjkati še mašnica, ki svečnik naredi še bolj poseben.