ponedeljek, 8. februar 2016

Metuljčki

Lepo pozdravljene!

Pomlad že trka na vrata in v moji ustvarjalnici je vse pisano. Tokrat sem ustvarila pomladno voščilnico. Osnova je kraft karton, pisan papir. oz. karton pa je izrezan kar iz škatle od robčkov. Zelo rada jih uporabljam, saj imajo krasne motive.

Pri fotografiranju sem uporabila še en Vladkin nasvet in dodatno izrezala nekaj metuljčkov, ki sem jih nasula okoli krožnika. Ja Vladka, krožnik je res fotogeničen :). Čudovito se ujema z izdelki.

Voščilnico prijavljam v februarsko galerijo Najlepšega para..


Ustvarjalni pozdrav,
Tina

20 komentarjev:

  1. Jaz tudi porabim vse možne in nemožne kartone :)! Zelo lepa voščilnica je nastala in mislim, da bi tudi jaz morala v šolo fotografiranja, ker je res lepa fotografija! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Fotografija je res lepa, voščilnica tudi, metuljčki pa luštno popestrijo vse skupaj :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Vladka ima res dobre nasvete glede fotkanja. Tako lepa voščilnica ne potrebuje posebnih dodatkov, da je fotografija uspešna. Ideja s sliko iz robčkov pa je super - sem vedno za reciklažo :).

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako lepa voščilnica je nastala. Tako ljubka in nežna. Metuljčki na voščilnici in ob njej so prav čarobni. :) Vladkine fotografije s prekrasnimi voščilnicami občudujem že od začetka. Ampak tudi pri tebi so te izjemno lepe in dih jemajoče! :) Kakšen droben nasvet za lepše fotografije bi prišel tudi meni prav.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tudi meni so všeč otivi na škatlah z robčki in ko jih kupujem prav izbiram talepe ;)
    Lepo voščilnico si naredila in dobro si se znašla.

    OdgovoriIzbriši
  6. Lepo si okvirila pisano ozadje. Ideja, da si uporabila embalažo za robčke, je super.
    Pa tudi fotografija je nekaj posebnega.

    OdgovoriIzbriši
  7. Lijepa čestitka, super okvir!!
    ♥Pozdrav Valentina♥

    OdgovoriIzbriši
  8. Zelo lepa in metuljčki na podlagi res fantastično delujejo na fotografiji.

    OdgovoriIzbriši
  9. Simpatično pomladna voščilnica in metulji na njej in okoli nje poživijo sceno:), resnično veliko pomeni prava postavitev za slikanje. Računam na še kakšen Vladkin uvajalni tečaj:) Lep pozdrav, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  10. Super reciklaža. :-) Metuljčki zelo lepo obletavajo vrtnice. Krasna voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  11. Frfotajoče je tudi pri tebi....zdaj mi je jasno, zakaj letos zime sploh ni bilo...saj ni čudno, pri vseh ustvarjalkah je en sam bum s pomladnimi barvami, letajo čebelice, pri tebi metulji.... Zanimiva reciklaža škatlic za robčke. Lepa slikca, pri fotkanju pa samo kapo dol. Všeč mi je, da se nas je Vladkino predavanje tako dotaknilo in da se vse po spisku tako trudimo za lepo sliko. čao

    OdgovoriIzbriši
  12. Krasna voščilnica za Mojca in zelo, zelo lepa fotografija.

    OdgovoriIzbriši
  13. Zelo lepa voščilnica na zelo lepi fotografiji. Super si naokrog natrosila drobne metulje. Definitivno imaš zelo občutek za fotografijo. :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Krasna voščilnica in prav taka fotografija:), LP:)

    OdgovoriIzbriši
  15. Tudi ti si se že oborožila z lesom. A je del palete, ki jo je obljubljala Drassika? hahaha Krasna voščilnica in fotografija.

    OdgovoriIzbriši
  16. Prelepa voščilnica, pa še prava fotografska mojstrica si postala!

    OdgovoriIzbriši
  17. ooo, prekrasna voščilnica in prekrasna fotografija, bom še jaz kdaj uporabila tale krožnik ... vidim, da vse recikliramo vse mogoče, tole je čudovita vrtnica.

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za tvoj obisk in komentar.