sreda, 14. junij 2017

CRAFT-alnica #188- Morje

Pozdravljeni,

smo že pri novem izzivu CRAFT-alnice.
Temo sem tokrat izbrala jaz in ker se bliža poletje, se glasi...
 
MORJE
  Izdelajte morsko voščilnico in ji dodajte ribice.
Prosim vas, da pri vsakem izzivu skrbno preberete tudi navodila in ne samo naslov izziva. 

Žal vam sporočam, da je to moja zadnja objava v družbi članic CRAFT-alnice.
Po dolgem razmisleku sem sprejela odločitev in s težkim srcem zapuščam ekipo. 
Zaradi službenih obveznosti nikakor več ne najdem časa za ustvarjanje. Zadnje čase se je to tudi odražalo na mojih izdelkih, saj le-ti niso bili več 100% in to nisem jaz.
 V veliko veselje mi je bilo sodelovati z vami in se kaj novega naučiti. 
Hvala za vse komentarje in lepe besede.

Voščilnico prijavljam v galerijo meseca junija.
 
   
 Material Marianne Design : 
craftables: CR1406- morska trava 
collectables: COL1431- morske živali in morska trava
clear stamps: HT1618- mehurčki
bloc paper: PB7052
design folder: DF3436

 Pridružite se nam in se s svojimi izdelki potegujte za super nagrado, ki jo podarja spletna trgovina Rayher


Nagrada za TOP3 in naključno izžrebanko
  
Fotografija osebe Andreja Lampe.

 Za navdih pokukajte tudi k ostalim članicam ustvarjalnega tima: Andreji, Lili, Tanji,
Martini in mesečni gostji Urški.

Lep pozdrav,
Tina

13 komentarjev:

  1. Verjamem, da je bila to težka odločitev zate, vendar zapuščaš samo ekipo ne pa samega ustvarjanja....me (navadne smrtnice) pa smo dobile hudo konkureco pri izzivih na Craft-alnici:-))....In če prav razumem, si dobila tudi službo...sem prav vesela zate. In tale tvoj izziv "morje"....všeč mi je, pa tvoj izdelek tudi. Srečno!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Tvoji voščilnica prav nič ne izdaja, da nisi 100%, je pa res, da to veš samo ti. Je simpatična morska. Želim pa ti, da ostaneš naša konkurenca pri izzivih in da se tam, kjer boš na novo delovala počutiš dobro, kaj dobro - odlično. Lep pozdrav in srečno, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  3. Po eni strani super to, da imas delo, po drugi pa skoda ker bos sedaj konkurenca pri CRAFT-alnici;-) . Tvoja morska voscilnica je cudovita in da ni 100% tebe notri, ves samo ti.

    OdgovoriIzbriši
  4. Draga Tina, lepo je bilo sodelovati s teboj in žal mi je, da nas zapuščaš, a ker vem da le v ustvarjalni ekipi mi je malo lažje. Vso srečo v službi in doma, pa pridruži se nam v izzivih, vedno te bomo zelo vesele.
    Tvoja morska z ribicami je čudovita in je bila tudi meni v navdih.
    Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  5. Zame so tvoje voščilnice vsekakor popolne,čeprav sama najbolje veš.Veliko sreče in uspehov ti želim na tvoji poti.Se pa vsekakor strinjam s puncami....dobile smo pošteno konkurenco:)
    Pozdravček,Urška

    OdgovoriIzbriši
  6. Sama občudujem vsako, ki je v kakšnem ustvarjalnem timu. Vem, da je to velika obveza in odgovornost. In včasih potem zmanjka časa še za kaj drugega. Zato te kar razumem. Vem pa, da boš še naprej sodelovala in izdelovala svoje umetnine.
    Čudovita morska voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  7. Tina, čudovita je tvoja morska voščilnica in všeč mi dogajanje v morju :-))
    Morda bo zdaj malo tvojega zatišja, da se ti stvari normalizirajo, ko pa kaj ustvariš in pokažeš, se pa beremo, vidimo pa na kakšnem srečanju. Naj te tolaži misel, da imaš spet službo .-)
    Hvala za druženje in vse tvoje prispevke za CRAFT-alnico.

    OdgovoriIzbriši
  8. Čudovita voščilnica in zanimiv izziv. Verjamem, da je bilo težko sprejeti odločitev ampak vsaka stvar je za nekaj dobra. Verjamem, da boš še našla čas za ustvarjanje in te bomo še lahko spremljali na tvojem blogu (če že ne pri CRAFT-alnici) in se kdaj še tudi osebno srečali.

    OdgovoriIzbriši
  9. Draga Tina - tvoj slogan: "Ustvarjanje je balzam za dušo", mi je vedno pričaral nasmeh na obraz... Verjamem, da se bo čas za ustvarjanje našel na takšen in drugačen način - tvoj način! Ustvarjamo lahko kjerkoli in kadarkoli, tudi svoje življenje.
    Vse dobro ti želim in upam, da se še srečamo - preko blogov, izzivov in tudi v živo, Majda
    Oh, skoraj pozabila: krasen izziv (le kje za vraga naj najdem še ribe ;-))) in še lepša voščilnica!

    OdgovoriIzbriši
  10. Draga Tina, verjamem, da odločitev ni bila lahka ampak te popolnoma razumem. Krasen izdelek si nam pripravila za zadnjega inspiracijskega. Izziv je pa zelo zanimiv. Uživaj! :-)

    OdgovoriIzbriši
  11. Kako simpatične ribice si naredila in ustvarila super izziv. Verjamem, da odločitev ni bila lahka, pogrešale bomo tvoje ideje pri izzivih. Vse dobro ti želim, moi

    OdgovoriIzbriši
  12. Tina, pogrešala bom tvoje izdelke kot navdih pri izzivih, ampak še vedno si jih bom lahko ogledala na tvojem blogu. Kot gostja CRAFT-alnice sem občutila, koliko dela imate članice teama, zato globok poklon. Sedaj pa novim izzivom naproti! Ustvarjanje pa zraven kot pika na i! ;)

    OdgovoriIzbriši
  13. Ustvarjanje je konjiček, ki mu žal vedno ne uspe dohajati vsakodnevnih obveznosti. Te razumem. Lepo si sestavila voščilnico. Lp

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za tvoj obisk in komentar.