ponedeljek, 28. marec 2016

Za mamo

Pozdravljene,

v petek so naše mame imele prav poseben praznik- materinski dan. Ob tem prazniku sem ji izdelala voščilnico, pri kateri sem uporabila šablone iz nove kolekcije Najlepšega para.
Kvadrat s šivi in romantični kvadrat naredita tako lepo osnovo, da na voščilnico ni več potrebno prav veliko dodajati. Odtisnila sem nekaj lepih misli in na sredino dodala cvet, ki sem ga izrezala 2x.

Najprej sem vse skupaj izrezala iz belega papirja in liste pobarvala z Distress blazinico- Peeled paint, nato pa sem izrezala še cvet, ga pobarvala z rdečo Distress blazinico- Barn door in mu odrezala liste. Ostal je samo še cvet, ki sem ga prilepila na osnovo z listi. V sredino cveta sem dodala še zlate pikice.

Voščilnico lepim v marčevsko galerijo.



Lep pozdrav,
Tina

9 komentarjev:

  1. Kako lepa voščilnica za mamo,
    to je bila vesela
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo luštna!
    Prava reklama za nove Tinine šablone.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tina, čudovita voščilnica in te Tinine šablone so fantastične:) Sem se pa ob tvoji objavi nasmehnila, kajti očitno imava te dni v glavi iste kombinacije:) Naredila sem "skoraj" enako voščilnico in če potem pomislim še na dekoracije jajčk.... sva zelo usklajeni:)Lep pozdrav, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  4. Domiselno si izrezala in pobarvala rožico. Imaš popolnoma prav. Tinini motivi so sami po sebi tako lepi, da jih ni potrebno preveč okraševati. :-) Mama je bila gotovo vesela tvoje čudovite voščilnice. :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo lepa je in vsega je ravno dovolj. Tinina rožica lepo pride do izraza.

    OdgovoriIzbriši
  6. Všeč mi je kombinacija barv in osrednji element - rožica, tako lepo pride do izraza.

    OdgovoriIzbriši
  7. Z eno besedo - čudovito! barvna kombinacija je TOP.

    OdgovoriIzbriši
  8. Tina...fantastična je! Čudovito si vse skupaj zaključila z napisom.

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za tvoj obisk in komentar.