sreda, 06. januar 2016

CRAFT-alnica- Nov začetek

Pozdravljene,

danes je zame prav poseben izziv na CRAFT-alnici, saj sem postala članica ustvarjalnega tima. Juhu! HVALA Andreji in Lili za povabilo. Zelo sem vesela, da bom lahko del te zgodbe. 

V Novo leto vstopamo z izzivom, ki ga je izbrala Andreja in se glasi
 izdelate lahko karkoli, kar kaže na nov začetek: rojstvo, poroka, selitev, diploma, penzija,....

Naj izkoristim ta trenutek še z zamujenim voščilom- želim Vam vse dobro v prihajajočem letu, predvsem veliko zdravja, ljubezni in medsebojnega razumevanja. Bodite to kar ste in uživajte življenje z veliko žlico.

Jaz sem za "nov začetek" pripravila poročno voščilnico v malce nenavadnih barvah, saj je voščilnica nastala po trenutnem navdihu. V mislih sem že izbrala barve in šablono sončnic. Za osnovo sem uporabila eko karton in akvarelni papir, ki sem ga pošpricala s perlastimi vodenkami in Perfect pearls za bleščeč sijaj. Sončnice so izrezane iz potiskanega papirja, prašnike pa sem pobarvala z Metallic pasto.Kot lahko vidite sem spremenila tudi ozadje za fotografiranje. Z Vladkinimi nasveti sem izdelala leseno tablo kar iz odpadnega lesa in jo pobarvala (ne čisto) z belo barvo za les. Ni tako lepa kot njena :), ampak mislim, da bo služila svojemu namenu.

Torej, pridružite se nam s svojimi izdelki in se potegujte za lepo nagrado trgovine Darilnica Klavdija.Pokukajte tudi k ostalim članicam ustvarjalnega tima: Lili, AndrejiTanji in mesečni gostji Zvezdici Perlici.

Lep snežni pozdrav, Tina
                                                                             

18 komentarjev:

 1. Draga Tina, tvoje čudovito ustvarjanje se je odrazilo tudi na tej krasni voščilnici. Čestitke ob vstopu v tim Craftalnice, želim ti veliko ustvarjalnih užitkov.
  Topel pozdrav, Tanja.

  OdgovoriIzbriši
 2. Čestitke za vstop v UT CRAFTalnice, si zaslužiš, ker delaš krasne stvari.
  Tudi tale poročna je zelo lepa.

  OdgovoriIzbriši
 3. Ojla Tina. Brez dvoma bomo krasna ekipa in prav gotovo bojo tvoji izdelki dodaten navdih vsem ustvarjalkam. Tvoja poročna voščilnica mi je zeelo všeč, malo drugačna je, a tako nežna in lepa. Tele sončnice so pa ohh, bo treba v nakup.
  Bodi fajn Lili

  OdgovoriIzbriši
 4. Tina, najprej iskrene čestitke za članico UT Craft-alnice, saj si zaslužiš. Zdaj boste štiri super ustvarjalke skupaj v timu.
  Tudi današnja voščilnica je krasna, prav posebna poročna, z meni zelo ljubimi sončnicami in čudovito borduro. Lp

  OdgovoriIzbriši
 5. Čestitke za ustvarjalni tim. Voščilnica pa čudovita, je prepoznati tvoj stil. Mene je pa tale bordura čisto navdušila, mislim, da jo imam na seznamu nakupov (saj je Spellbindersova, a ne). Lp

  OdgovoriIzbriši
 6. Super, ker si del ustvarjalnega tima.
  Krasna voščilnica. Všeč mi je spodnji čipkast rob. Zelo romantično.

  OdgovoriIzbriši
 7. Čestitam na novom mijestu!!!
  Čestitka je jako lijepa, elegantna i jednostavna :)
  ♥Pozdrav Valentina♥

  OdgovoriIzbriši
 8. Tina, iskrene čestitke in zelo sem vesela zate, da si postala del tima in da bomo tudi v sklopu tega lahko spremljali in občudovali tvoje krasne voščilnice. Čusovita je tale današnja in super paše na novo pobarvane deske :)

  OdgovoriIzbriši
 9. Draga Tina, vesela sem, da si se odzvala povabilu v tim CRAFT-alnice in vem, da se bomo imele zelooo lepo :-))
  Si krasna ustvarjalka, s posebnim slogom in prav zato sva te želele imeti ob sebi. Tudi tokratna poročna voščilnica je posebna in zelooo lepa.

  OdgovoriIzbriši
 10. Draga Tina, vesela sem, da si se odzvala povabilu v tim CRAFT-alnice in vem, da se bomo imele zelooo lepo :-))
  Si krasna ustvarjalka, s posebnim slogom in prav zato sva te želele imeti ob sebi. Tudi tokratna poročna voščilnica je posebna in zelooo lepa.

  OdgovoriIzbriši
 11. Iskrene četitke za vstop v tim CRAFT-alnice. Res si to zaslužiš, saj so tvoji izdelki čudoviti.
  Tudi današnja voščilnica s sončnicami je krasna.

  OdgovoriIzbriši
 12. Čestitam,super, da si postala del tima craftalnice, zanimive sloge imate, prav užitek bo spremljati izdelke ob izzivih. Ta voščilnica je zagotovo ena izmed resnično lepih, posebnih. Izredno z občutkom postavljene sončnice v krasen okvir. Tudi barve so uau.

  OdgovoriIzbriši
 13. Tina, čestitam za gostovanje in tvoja voščilnia je prekrasna!

  OdgovoriIzbriši
 14. Najprej čestitke za povabilo k ustvarjalnemu timi Craft-alnice. :-) Povsem zasluženo. Tvoja tokratna voščilnica je zelo lepa, izdelana z občutkom in veliko mero estetike. Zelo lepe barve si izbrala. Všeč mi je tudi tvoja nova scena za fotografiranje. :-)

  OdgovoriIzbriši
 15. Tina, čestitam za članstvo v UT Craft-alnice.
  Vidim, da si se dobro pripravila tudi na fotografiranje izdelkov.
  Poročna čestitka je krasna.
  Lp

  OdgovoriIzbriši
 16. Tina, iskrene čestitke, sem res ful vesela, da si postala članica CRAFT-alnice! Nov izziv si začela s stilom - prekrasna voščilnica, ozadje za slikanje pa tudi lahko le pohvalim - bravo!

  OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za tvoj obisk in komentar.