ponedeljek, 13. oktober 2014

Creative blog hop

Pozdravljene v kreativnem blog hopu.
Nominirala me je Jana iz njenega čudovitega ustvarjalnega vrta . Jana hvala! :) Tudi jaz zelo rada pokukam v tvoj vrt in občudujem tvoje izdelke.
Se opravičujem za pozno objavo, datum sem pa le ujela :).

Tukaj so moji odgovori na vprašanja.

S čim se trenutno ukvarjam?
Zadnji mesec imam bolj malo časa za ustvarjanje in po pravici povem, da sem kar izgubljena. Nekaj mi manjka. Ustvarjanje je zame odvisnost. Večino prostega časa preživim v svoji ustvarjalni sobi,


ki pa se je do danes že razširila in napolnila :). Psssttt; nakupovanje novega materiala je ZAKON!! :)

Trenutno moja ustvarjalna miza izgleda tako (prosim, ne se ustrašit). Totalni kaos. To se zgodi, ko imam premalo časa za ustvarjanje, kaj šele za pospravljanje. Obljubim, da jo danes pospravim.


Kako se moje ustvarjanje razlikuje od drugih? 
Moje ustvarjanje se od drugih razlikuje v tem, da pri meni najdete vse; od CAS voščilnic, do malo bolj zahtevnih (polnih), redkokdaj so na mojih voščilnicah pobarvani odtiski, različne škatlice, nakit, nekaj novega so tudi delovne table. Tudi šivanja sem se že lotila.

Zakaj ustvarjam?
Ustvarjanje me sprošča in za delovnim pultom najdem svoj mir. Zelo rada pospravljam in razporejam material po škatlicah. Najboljši del ustvarjanja pa je, ko z izdelkom nekoga razveseliš in mu polepšaš dan.

Kako poteka moj proces ustvarjanja in kje dobim inspiracijo?
Ustvarjam po trenutni inspiraciji. Ko si nekaj zamislim, to tudi ustvarim. Zelo rada spremljam bloge naših in tujih ustvarjalk, po inspiracijo in krasne ideje pa skočim tudi na Pinterest. Z veseljem se pridružim tudi izzivom, ki me s svojo temo inspirirajo.
Del mojega ustvarjanja je tudi članstvo pri Mavelu. Marina me vsak mesec razveseli z novim ustvarjalnim materialom, s katerim je potrebno ustvariti nek izdelek.

Na koncu je potrebno nominirati še 1-3 ustvarjalke.
Jaz nominiram mojo prijateljico Renato, ki ustvarja krasne izdelke. Obožujem dan v mesecu, ko se dobimo na kofetkanju in se na koncu posladkamo s torto in/ali sladoledom.

Renata, lahko se nam predstaviš naslednji ponedeljek.

Lep večer in sladke sanje,
Tina

 

5 komentarjev:

  1. Lepo je bilo prebrati tvojo predstavitev. K tebi vedno rada pokukam in občudujem tvoje izdelke. Iz prve roke pa tudi vem, da si fajn punca. :-) Krasen prostor za ustvarjanje imaš.

    OdgovoriIzbriši
  2. Oj Tina...no vidiš, jaz pa sem tik pred polnočjo prebrala tvojo krasno objavo.
    Super, da si se nam predstavila še drugače in imaš čudovit ustvarjalni kotiček...;)))
    Tudi tvoje delo je zelo razpoznavno in seveda mi je noro všeč!
    Nočko, Jana

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako super ustvarjalno sobo imas. Hvala ker si nam dovolila pokukati vanjo. Upam, da bos imela znova vec casa za ustvarjanje.

    OdgovoriIzbriši
  4. Uf, ti pa imaš ogromen prostor za ustvarjanje :). Hvala, da si nam povedala še nekaj več o sebi.

    OdgovoriIzbriši
  5. Lepa ustvarjalna sobica in veliko prostora (jaz bi tudi!!!) :)) Ja, nakupovanje ustvarjalnega materiala je res ZAKON :) Lepo bodi!

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za tvoj obisk in komentar.