četrtek, 10. april 2014

Ko me inspirira #24- Ozadje (Background)

Tokratni izziv mi je pisan na kožo, saj sem vedno sama izdelovala ozadja za voščilnice z raznimi štampiljkami ali teksturnimi mapicami. Vladko in Tino je navdušila Helenina voščilnica, ki je res čudovita. Tudi mene so premamile Distress blazinice in sicer v bolj živih barvah.

Voščilnica je nastala v trenutni inspiraciji. Če mi le čas dopušča, se lotim takojšnje izdelave.
Na mizo sem podrsala Distress blazinico zelene, vijolične in rumene barve. Vse skupaj sem poškropila z vodo, da so se naredile kapljice. Na to sem odtisnila štampiljko iz prejšnje objave (MFT- Textile Background) in jo prenesla na papir. Vse skupaj je bilo zelo vodeno. Verjetno sem preveč poškropila z vodo. Papir sem osušila z grelno pištolo, da je vse potekalo hitreje. Na koncu sem bila z učinkom ozadja kar zadovoljna (predstavljala sem si malo drugače).


Peresa sem naredila na enak način, da se ujemajo z ozadjem. Napis vse najboljše sem razrezala, ker je bil malce prevelik. Osenčila sem ga z Distress blazinico Dusty concord.

Prijavljam jo na izzive:

17 komentarjev:

  1. WAW - super ideja za ozadje! Voščilnica je čudovita :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Dosegla si fantastičen učinek! Meni je noro dober. Všeč so mi polperlice na i-ju in j-ju.

    OdgovoriIzbriši
  3. Vrhunski učinek si dosegla s tole tehniko! Všeč so mi tudi dodatki, ki si jih uporabila, špaga in polperlice. Voščilnica je res prva liga :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Waw,kakšno ozadje, in peresi!!!! Ne najdem besed s katerimi bi opisala kako zelo mi je všeč!!!! 1A!!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Men je všeč. Sploh peresa so noro izpadla. Pri distressih sem tudi sama vedno presenečena, kaj dobim ven. Ampak skoraj ne moreš falit (ker nekaj bo ziher prišlo ven), res pa, da ni vedno tako kot si si zamislil. No, včasih je še boljše ;-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Odlična pozadina. Super kombinacija boja.Jako lijepa čestitka.
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  7. Fantastična je in prav vse je izpadlo čudovito!!!
    Tudi kombinacija barv je dobra :-))

    OdgovoriIzbriši
  8. Uauuu,fantastično ozadje si naredila,kot celotno voščilnico.

    OdgovoriIzbriši
  9. Rezultati res vedno niso taki, kot smo jih pričakovali, a velikorat še boljši :) Super ozadje je in všeč mi je, kako se barve ponovijo na peresih.

    OdgovoriIzbriši
  10. Super ti je uspelo narediti ozadje ;) kombinacija barv je zelo zanimiva ;)

    OdgovoriIzbriši
  11. Tina, kako čudovito je tvoje ozadje...mislim...cela voščilnica!!! Nikoli še nisem poskusila v `vodeno` zmes potapkati štampiljke...pa tako zelo lepo izpade. Hvala, ker si se nama pridružila pri izzivu in ker ustvarjaš z Najlepšim parom :-)

    OdgovoriIzbriši
  12. Čudovita kombinacija barv in vzorček. Tole si res mojstrsko izpeljala.

    OdgovoriIzbriši
  13. Joj Tina...vedno presenečaš s svojimi izdelki...tole z blazinicami, ki jim dodaš kapljice vode mi ni tuje...in meni je zelo všeč! Peresa pa me itak vedno navdušijo!!! Pozdravček, Jana

    OdgovoriIzbriši
  14. Živjo Tina, vidim, da sem tudi pri tebi zamudila nekaj prekrasnih objav…tudi ta ni izjema. Všeč mi je izbira barv in ozadje, peresa pa dajo samo še piko na i!

    OdgovoriIzbriši
  15. Zanimive barve si dala skupaj, jaz jih ne bi, ampak izpadlo je krasno, prav nič vodeno ne izgleda. Tvoje voščilnice s peresi so vedno čudovite.

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za tvoj obisk in komentar.