torek, 25. februar 2014

Shaker card

Maja, ti si me pa navdušila s svojimi čudovitimi "shaker" voščilnicami. Namesto srčkov sem uporabila kar perlice, ki jih imam res ogromno (sploh ne vem zakaj?? :). Včasih sem iz njih izdelovala zapestnice, verižice in uhane. Žal nisem imela rumenih perlic, ki bi zelo pasale zraven.
Uporabila sem pisan papir, kovinsko šablono Nellie's zvezde, roza trakec in kot motiv napis Vse najboljše.Naj povem še to, da sem si danes vzela čas in posodobila svoj blog z oznakami, da boste lažje brskale po njem.
Prijeten ogled vam želim in lep dan.

10 komentarjev:

 1. oooo luštna...fuuuuuull lepe barve si skombinirala...
  ...mislim, da imamo vse doma perle, ki smo jih enkrat kupile, ker bomo nekoč naredile nekaj :) ni kaj, hrčki smo :)

  OdgovoriIzbriši
 2. To pa je že umetnost, da barvno skombiniraš papir in perlice. Zelo je lepa.

  OdgovoriIzbriši
 3. Super voščilnica! Tudi meni je tale tehnika čedalje bolj všečna po tisti moji snežni krogli. Se pa strinjam, da so prele vedno nekje na zalogi, čeprav jiih nikoli nisem resno uporabljala (razen zadnje čase pri klekljanju).

  OdgovoriIzbriši
 4. Zelo lepo in razigrano narejena shaker kartica,meni so tudi zelo všeč.
  LP Vilinke

  OdgovoriIzbriši
 5. Očitno smo zadnje dni v pomladnih barvah :)...vse že komaj čakamo na pomlad. Preprosto luštna in lepo si skominirala perlice - voščilnico poživijo. Pozdravček, Jana

  OdgovoriIzbriši
 6. Zelo všeč mi je tvoja izvedba shaker voščilnice. Krasne barve si uporabila. Zvezda pa je preprost, ampak zelo učinkovit motiv. Hrčkanje pa zelo dobro poznam :-))

  OdgovoriIzbriši
 7. Super shaker voščilnica. Vse si tako lepo v stilu skombinirala.
  Huda ni kaj!
  Lp Danica

  OdgovoriIzbriši
 8. Joj s temi shaker voščilnicami ste me drage moje čisto navdušile. MOram v kratkem tudi jaz poskusit. Tvoja je res luštna!

  OdgovoriIzbriši
 9. Ooo Tina, sem pa res vesela, da sem te navdušila za izdelavo shaker voščilnice! :) Čudovita je! Krasno si postavila napis v zvezdasto okence, pa perlice so super ideja - meni tudi ležijo v predalu, mogoče bodo pa zdaj prišle na vrsto ;)

  OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za tvoj obisk in komentar.