petek, 29. november 2013

V kuhinji

Tokrat sem za vas pripravila nekaj posebnega, čisto drugačnega... Da ne bodo vedno voščilnice, vam danes pokažem moj "domači meni".
Izdelava je zelo preprosta. Debelejšo lepenko sem oblekla v papir in ga okrasila. Na majhne lesene kljukice sem nalepila črke (za vsak dan v tednu), naredila škatlico za listke in prostor za flomaster. Dodala sem še misel, ki vse skupaj malo popestri in zapolni prazen prostor.


 In ker smo "v kuhinji", ne sme manjkati še predpasnik.



 

Obesila sem ga v kuhinji, da je na vidnem mestu in vedno pri roki.


Ta pa je za prijateljico, ki je bila navdušena nad idejo. Ker ima kuhinjo v zeleno oranžni kombinaciji, sem se tega držala pri izdelavi.




Zadaj sem nalepila megnetke, da ga bo lahko imela na hladilniku.


Še v modri barvi....


10 komentarjev:

  1. Tina, tole je pa fantastična ideja in prekrasna izvedba! Res zelo simpatično, krasna ideja za darila :) Gledam vse tri, da bi se odločila, kateri je najlepši, pa se ne da izbrati hehe :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Vau, res super ideja in super izvedba! Idealno darilo za tiste, ki so tako pridni, da obroke načrtujejo za cel teden :)
    Lp, Maja

    OdgovoriIzbriši
  3. Super je, zelo lepo in krasna dekoracija za kuhinjo ali jedilnico. Si me spomnila na tole mojo stampiljko s scepcem in zlicko itd., ki je ze dolgo nisem uporabila :) Krasno pase tukaj zraven.

    OdgovoriIzbriši
  4. Super ideja in zelo lepo izdelano!

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako je pa tole srčkano in fantastična ideja. Vse tri so narejene tako popolno in prikupno, da bi se težko odločila, katera je najlepša. Te bom pa vsekakor posnemala, saj imam sedaj jedilnik za cel teden kar na enem neuglednem listku na hladilniku.

    OdgovoriIzbriši
  6. Koja odlična ideja. Predivni radov.
    Lp;Sonja.

    OdgovoriIzbriši
  7. ta ideja mi je pa noro všeč!!!
    pa kako lepo si vse izdelala. pa vsi detajli. na kratko : 10+

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za tvoj obisk in komentar.