sreda, 13. november 2013

Ko me inspirira... #19

Za tokratni izziv Ko me inspirira... #19 pri Tini in Vladki je potrebno izdelati nekaj iz FILCA. Meni čisto tuja vrsta materiala, a sem vseeno dobila inspiracijo. Filc sem si sposodila, da sem lahko iz njega izdelala mehke in tople rokavičke. In še zeloooo debele so :).
Zelo všečna so tudi kazala pri Natali. Ostalo mi je še kar nekaj filcastih koščkov, ki jih bom porabila ob inspiraciji prijavljenih izdelkov.


Rokavičke iz filca so me tako navdušile, da sem včeraj zvečer, ko sem pisala osnutek objave izdelala še eno voščilnico. Sprobala sem novo štampiljko Hero Arts, jo odtisnila za ozadje, glavni motiv pa sta modri rokavički.
Ne vem, če lahko obe prijavim na izziv, zato naj ostane v igri prva.


Naj še pokažem dva zanimiva izdelka, ki jih je sin prinesel iz vrtca. Božička je izdelal sam, žabico pa je dobil od vzgojiteljic ob tednu otroka.



9 komentarjev:

  1. hej Tina, super da si preizkusila tudi s filcem na cestitkah in rokavicke so super. In komot lahko prijavis obe cestitki, ne bo nic narobe :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Rokavička (še posebno bela - tudi modra je zelo zelo lepa, samo moja barva ni) je iiiiii. Človek bi jo kar nataknil nase. čao

    OdgovoriIzbriši
  3. Te tvoje božične voščilnice so tudi s filcem čudovite. Sine pa je čist po mami :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako so lepe te rokavičke. Me prav mika, da bi jih kupila. izdelki iz vrtca pa...Božiček 100% zmaga. ;))

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasna inspiracija. Čudoviti sta in super božičkasto žabja ideja

    OdgovoriIzbriši
  6. Predivni radovi.
    Lp, Sonja.

    OdgovoriIzbriši
  7. Tina, krasni sta in kot je rekla Vladka...seveda lahko prijaviš obe. Zelo mi je všeč, kako si lepo pripravila ljubka okvirčka, kjer rokavički krasno stopita v ospredje. Super, da si se nama pridružila!

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za tvoj obisk in komentar.