ponedeljek, 11. november 2013

Eko voščilnice

Nastala je še ena serija novoletnih voščilnic; eko serija.
Za osnovo sem uporabila eko karton, osrednji del pa je darilna vrečka. Robove sem nacefrala s paper distresserjem. Všeč mi je, da pri tem ne rabim paziti na ravne linije.
Z motivi sem se malo poigrala in vsak je dobil svoje mesto. Naj povem še to, da sem prvič poskusila lepiti s silikonsko pištolo in rezultat mi je zelo všeč. Vsak sloj papirja je malce 3D.


13 komentarjev:

  1. Jako lijepe.
    Lp, Sonja.

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasne so :-))
    Lepo izpade eko varianta!

    OdgovoriIzbriši
  3. Super so, kot kaksni bozicni piskoti. Kombinacija mi je super. Jaz pa se nekako ne morem navadit na lepilno pistolo. Se vedno vsaj 2x popecem, pa se vse prevec se mi vlece lepilo in potem sem ze cisto nesrecna zraven. Skratka za mojo nerodnost ni :) Ampak vsak si najde take materiale, kot mu ustreza in ce si sama zadovoljna je to super in lazje je tako delat.

    OdgovoriIzbriši
  4. Preproste, a lepe. Jaz silikonsko pištolo uporabljam le za zavijanje daril. Ne maram, da se mi lepilo vleče in prijema povsod kjer ni treba, le tam kjer bi moral biti, ga je bolj malo.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovite so! Super si se poigrala z motivi. Tale nacefrani rob mi je strašno všeč. Vsa čast za uporabo silikonske pištole. Jaz jo vzamem samo, če lepim školjke ali kaj drugega, težjega. Spečem se pa obvezno :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasne so. Všeč mi je ta eko varianta. Preproste in zelo lepe. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. te so pa čisto po mojem okusu. Krasna kombinacija barv in ljubki motivi.

    OdgovoriIzbriši

Najlepša hvala za tvoj obisk in komentar.