sreda, 31. oktober 2012

Papirnate rože

V zadnjih dneh so nastale voščilnice s poudarkom na rožah, ki sem ji rezala, zvijala, barvala, šivala, ...
Vsaka izmed njih je dobila svoje mesto.
Pri prvih dveh sem uporabila šablono od Marianne Design Poinsettia Straight- LR0122. Liliji sem prirezala špičaste liste, da so bili okrogli in prišila 4 perlice. Za dekoracijo sem uporabila štanco McGill- Pine in šablono MD- Branch Forest.




sobota, 27. oktober 2012

XO XO

Simpatična voščilnica v znak ljubezni malo drugače....
Srčki različnih velikosti, poštempljani malo sem, malo tja in prilepljeni v vrsto. Oblika je malce drugačna, da pridejo srčki do izraza.
Seveda ne sme manjkati tudi verz.




petek, 26. oktober 2012

Najino ustvarjanje


Za zaključek vrtca sva se z malim odločila, da narediva vsakemu male hišice za spomin. Kartonček in hišice sem izrezala jaz, on jih je pa pobarval in prilepil. Za dodatek sva dodala še srček (tako se namreč imenuje njihova skupina). Na zadnjo stran se je vsakemu še podpisal.


Ustvarjanje je bilo zelo zabavno :)

sreda, 24. oktober 2012

RAZNO

 Kot zadnje naj dodam še nekaj različnih izdelkov.


Za krst
Birma
Za rojstni dan
Ovčka- vabilo





jesenska

Balerina
Košarica





V zahvalo


Sožalnica


Predpasnik za rojstni dan









 Kot zadnjo sliko dodajam še svečnik. Več si jih lahko ogledate na http://www.mojalbum.com/lans/svecniki oziroma http://www.mojalbum.com/lans.

Hvala za vaš ogled in lep večer





Škatlice

Na enem od blogov sem zasledila super škatlico za shranjevanje. Jaz sem jo uporabila za embossing mapice, čestitke, izrezke,....
Navodila za izdelavo najdete tukaj: http://pinkbuckaroodesigns.blogspot.ca/2012/06/stampin-celebration-june-blog-hop.html






Takole pa imam shranjene embossing mapice





Za male junake

Da ne bodo vse voščilnice vedno iste oblike, sem ti dve naredila malo drugače. Ker "ena ni nobena", sta nastala dva bodija :)