četrtek, 12. april 2012

Packanje 

Senčenje z distress inki me je čisto obsedlo. Malo sem prebrskala naštempljane listke in hitro naredila nekaj voščilnic.



Uporabljeni distress inki: peeleted paint, milled lavender in brushed corduroy.
Pri zadnji voščilnici sem list najprej osenčila in ga poškropila z vodo. Ko se je posušil, sem ga embosirala z Embossing folder Dandelion whisper. Na koncu sem lučke še malo zasenčila.


Lep sončen dan še naprej.



Tina

torek, 10. april 2012

Abraham

Voščilnica je za gospo, ki jo bo letos obiskal abraham. Ker je šivilja, sem dodala motive na to temo. Slikica je kopija, ozadje sem odtisnila s štampiljko od Silikon stempel (če se jim tako pravi), zasenčila z distress inki in dodala gumbke. Seveda ne sme manjkati še odtis številke 50 :).


Paper flower wreath- venček

Kot spomladanska dekoracija za na vrata sem naredila venček iz 38 rožic. Rožice sem rezala z nožki od NMF- incire flower. Nekatere sem senčila z distress inki, ostale so izrezane iz barvnega papirja.
Vsaka od njih je sestavljena iz najmanj petih cvetkov. Osnovo za venček sem izrezala iz kartona in ga oblekla s trakcem. Rožice sem lepila s silikonsko pištolo.


končni izdelek



Velikonočne voščilnice

Pred velikonočnimi prazniki je nastalo kar nekaj voščilnic. Ker me je čas malo priganjal, sem naredila zelo enostavne. Jajčke sem si sposodila pri Janji- hvala :)












Zadnja je pa že iz moje zbirke nožkov in sicer X-cut easter eggs 6 dies.


Explosion box

Načrt za tole škatlico sem našla na enem od blogov in se mi je zdel ravno prav primeren kot darilo za abrahama. 




 

Distressing

Šele sedaj sem ugotovila kako čas hitro beži. Že kar nekaj časa je minilo od moje zadnje objave. Med tem časom je nastalo veliko novih voščilnic in drugih "papirnatih" izdelkov.

Včeraj sem se malo igrala z distress ink-i in nastalo je tole. Čisto enostavno... 


Uporabila sem distres ink peeled paint, milled lavender in brushed corduroy. Štampiljka je od Hero arts. 
Za dodaten efekt sem papir malo poškropila z vodo. 

In še ena na hitro...