četrtek, 26. februar 2015

Konfirmacija

Še nekaj neobjavljenih voščilnic; tokrat za Konfirmacijo.
Vse so bile narejene po naročilu.




Sončen pozdrav,
Tina

sreda, 25. februar 2015

Okrogla obletnica

Po naročilu sem izdelala voščilnico za gospoda, ki bo kmalu praznoval "Abrahama".


Voščilnico prijavljam na februarski izziv Ustvarjalnega dotika- Okrogla obletnica.
Iz njihove trgovine sem uporabila: srajco sem pobarvala z distressi- faded jeans, tumbled glass in peeled paint, dodala napis Čestitke ob obletnici.

Lep pozdrav,
Tina

petek, 20. februar 2015

sreda, 18. februar 2015

Ročno izdelan cvet

Kot zanalašč želijo punce pri CRAFT-alnici v tokratnem izzivu videti ročno izdelan cvet, ki pa jih pri meni zadnji teden prav zagotovo ni manjkalo.
V okviru nove zaposlitve, sem izdelala tablo, ki nam bo služila kot reklamni rekvizit na ustvarjalnih delavnicah. Prvič sem se srečala s Quilling tehniko in moram priznati, da mi je kar všeč. Delo je res zamudno, ampak na koncu je trud poplačan. Za napis sem ročno izdelala kar 170 rožic.


Seveda pa pri tem ne smem zanemariti srčkov, ki so tudi moje delo. Njihova izdelava je zelo preprosta in sicer sem na bel papir, ki sem ga predhodno prepognila zarisala srce, ga izrezala in obrisala po tabli. Na vsak centimeter sem naredila luknjico, kamor sem potem zabila žebljiček. Ko so vsi žebljički dobro stali notri, sem na spodnjega zavezala volno in pričela s prepletanjem.

Lep večer,
Tina

torek, 17. februar 2015

Prva svečka

Po blogih zadnje čase na veliko krožijo zaljubljene sovice, ki so meni zelo simpatične. Tokrat sem združila naročilo in prijavo na izziva. Izdelala sem voščilnico s sovicama, ki ponazarjata ljubezen med dvojčkoma; bratcem in sestrico. Upihnila bosta svojo prvo svečko- juhuuuu!

Ozadje sem izdelala s pomočjo štampiljke Kaisercraft. Krog na sredini je negativ, da pride belo ozadje do izraza. Na voščilnico sem dodala še imena slavljencev in številko 1.



Voščilnico prijavljam na naslednja izziva:
Sovji pozdrav,
Tina

nedelja, 8. februar 2015

Poročne voščilnice

Danes vam pokažem poročne voščilnice, ki so nastale prejšnje leto. Vse so bile narejene po naročilu.












Lep dan,
Tina

sobota, 7. februar 2015

Opica in negativ

Lep pozdrav,
vas je kaj zamedlo? Pri nas ni čisto nič snega in otroci so razočarani. Napovedovali so zimsko pravljico, zdaj pa nič :/. Upam, da čim prej prispe tudi k nam kakšna pošiljka snežne odeje.

Včeraj je bilo v moji ustvarjalnici toplo in ustvarjala sem bolj "tropsko". Za negativ sem uporabila izrezane oblačke, ki pa sem jih vseeno dodala na voščilnico, le nekoliko sem jih zamaknila. Idejo sem našla na spletu.
Opica je kartonska nalepka, banane pa sem izrezala s pomočjo Memory box šablone in jih pobarvala z Distress blazinicami.

Voščilnico prijavljam na 127 izziv CRAFT-alnice.


Bodite lepo.
Tina

sreda, 4. februar 2015

Vabila

Pozdravljene,

danes vam pokažem vabila, ki sem jih izdelala za gospoda ob njegovi 60-letnici. Ukvarja se z izdelovanjem ograj, zato sem izbrala tudi takšen motiv in jo "patinirala" z metalic pasto. Dodala sem še nekaj pripomočkov, ki so potrebni pri izdelavi (no, niso čisto pravi), število in pa seveda napis.



Lep dan,
Tina

nedelja, 1. februar 2015

Darilni komplet

Decembra sem po naročilu izdelala ta darilni komplet, ki jo sestavljata beležka za zapiske in darilna voščilnica- knjiga. Naročnica je želela komplet v isti barvni kombinaciji. Izbrala je zeleno barvo.



Prostor v škatlici je namenjen za majhno pozornost.



Beležka je večja kot ponavadi in sicer v velikosti A5 formata.


Naročnica je bila zadovoljna z izdelki, upam, da so bili tudi prejemnici všeč.
Komplet prijavljam v galerijo meseca februarja.

Lepo nedeljo,
Tina