torek, 25. december 2012

Izziv #71- Praznično ustvarjanje

Prišel je čas prazničnega ustvarjanja... Tudi midva s sinkom sva se lotila ustvariti nekaj, kar bova podarila njegovim prijateljem. Rezala, štancala, lepila in risala sva. Na list A4 format je nalepil izrezano smrekico, nanjo prilepil naštancane snežinke in narisal slikico. Končano slikico sva na koncu še plastificirala.




Ne veste kaj je to? Podloga za na mizo. Enostavno se opere pod vodo ali pa samo obriše. In otroško hranjenje dobi nov pomen.


Prijavljam jo na CRAFT-alnico- "Praznično ustvarjanje z in za otroke".

četrtek, 13. december 2012

Novoletna mini darilca

Letos sem za praznična darilca naredila majhne škatlice za dišeče svečke. Kot dodatek sem gor prilepila božično zvezdo od Marianne Design- Poinsettia straight in jih zavezala s trakcem.



Simple Christmas cards

Manj je več, zato sem se tudi pri novi seriji novoletnih voščilnic odločila za enostavno postavitev. Sestavljajo jo slikica, napis- štampiljka in satenski trakec.




četrtek, 6. december 2012

Božični abraham

Ni lepšega, kot praznovanje abrahama na Božični dan. Odločila sem se, da izdelam voščilnico v obliki knjige, tako, da se v njo lahko doda še kakšna malenkost. Narejena je po naročilu: rdeče- zlata kombinacija za abrahamovko. Upam, da bo gospa vesela darila.




torek, 4. december 2012

Step card

Danes sem se odločila za malce drugačno verzijo voščilnice. Stopničasta osnova, ki daje 3D učinek se mi zdi čudovita. Tukaj so mere...



1. adventna nedelja

Prišel je veseli december, z njim sneg in mraz in seveda tudi prva adventna nedelja. Ker za adventni venček nisem imela časa, sem ga naredila kar iz svečnika s servetno tehniko. Še božična zvezda za okras in postavljen je na mizo.