četrtek, 29. november 2012

Za najmlajše

Danes je bil dan namenjen izdelavi voščilnic za male škratke. Že nekaj časa nazaj sem naredila dve v modri barvi za fantke, danes pa so na vrsto prišle princeske.


Mali raček pridno spančka... Ker je izziv na CRAFT-alnici posvečen živalicam, tudi to prijavljam na izziv. Srečno raček! :)


sreda, 28. november 2012

Nova serija

Ker se december neustavljivo bliža, so dan za dnem nastajale različne voščilnice, ki pa še niso objavljene. Danes sem si vzela čas za objavo.

 Prva je zelo preprosta z veliko dodatki.









Bordura je štampiljka Viva decor, pri listkih sem se pa poigrala z borduro Nellie's Choice- Decorative borders. In sicer sem bel list pobarvala z distress ink blazinico- Festive berries, nato pa ga izrezala s prej omenjeno šablono. Tiste majhne pikice, ki ostanejo v šabloni so "neuporabne", ampak jaz jih že dolgo časa pridno shranjujem, ker so zeloo uporabne :). In tako so pristale na moji voščilnici. Zelo pašejo tudi na sredino rožic.



 Zadnja dva motiva sta štampiljki od LOTV- Sledging with Daddy. Zelo simpatična medvedka kajne?



Izziv #70- Živalice

Spet se prijavljam na izziv CRAFT-alnice. Tema se glasi "Živalice" in je kot nalašč za mojo novo voščilnico. Malo sem se spet poigrala z distressi in dobila željen učinek. Ker je bila rožica prvotno bele barve in nikakor ni pristajala voščilnici, sem jo malo potapkala z distress blazinicami. Uporabila sem Vintage photo in Peeled paint. Ptičica in kletka sta od Sizzixa (Tim Holtz).

Vse tri prijavljam na izziv.

torek, 13. november 2012

Čokoladnica

Danes sem se tudi jaz lotila izdelave "čokoladnice" in sicer potrebujem zahvalno darilo. Da to ne bo samo bomboniera v papirnati vrečki, sem s pomočjo drugih ustvarjalk ustvarila svoje. Čisto preprosta vrečkica s predalčkom v notranjosti.





torek, 6. november 2012

Suknjič- paper jacket

Kaj podariti ženinu, ki se poroči na svoj rojstni dan? Malo sem pobrskala in našla rešitev. Suknjič z voščilom v notranjosti. Izdelava je bila kar zahtevna, vendar mi je tako zelo všeč, da se bom v kratkem lotila  še kakšnega.